T-BONE STEAK
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Bereidingswijze voor in de oven Haal de T bone steak 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op temperatuur te laten komen. Oven voorverwarmen op 200 ℃. Smeer de T bone steak in met olijfolie en bestrooi met grof peper en grof zout. Braad 35 minuten voor “rare”, 50 minuten voor “medium” en 60 minuten voor “well done”. Voor het gemak en nauwkeurigheid gebruik een kerntemperatuurmeter. De kerntemperatuur van de T bone steak moet moet minimaal 42 ℃ zijn!! Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees.
Bewaaradvies
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen vacuüm 4 - 5 dagen diepvries 3 maanden