Wensen of vragen? Neem contact op: 077-3061723
Inloggen
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Herkomst vlees

Bij Slagerij Rutten doen we er alles aan om onze klanten te voorzien van een lekker en goed stuk vlees. Om constant dezelfde kwaliteit te garanderen, wordt gewerkt met vaste vleesleveranciers en unieke vleesconcepten.


Varken

In ons 'Huis vol ambacht' verkopen wij het smaakvolle varkensvlees van Heyde Hoeve. Heyde Hoeve is een samenwerking van varkensboeren uit Noord-Brabant en is gedreven door de ambitie om het allerlekkerste varkensvlees te leveren uit een transparante "volhoudbare" keren met de best mogelijke zorg voor dier & omgeving.

Het vlees van de Heyde Hoeve Duroc varkens, een ras met goede eigenschappen, is gemarmerd, mals en sappig, en werd zelfs uitgeroepen tot het lekkerste varkenvlees van Nederland. Het heeft een eerlijk en transparant karakter. Dat kun je proeven en delen met anderen.

Heyde Hoeve zet zich in voor de zorg van hun dieren en het behoud van de natuur. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de boeren, met respectvolle en diervriendelijke omstandigheden voor de varkens, groene energie uit afvalproducten en schone lucht dankzij luchtwassers op de stallen. Biodiversiteit wordt gestimuleerd door paddenstoelen en bloemrijke akkerranden.

Kom langs in onze slagerij in Panningen voor smaakvol varkensvlees van Heyde Hoeve en vraag ook naar onze mogelijkheden met grotere uitsneden voor bijvoorbeeld op de barbecue.

Rund

De koeien waarvan wij het rundvlees gebruiken, groeien op in een boerderij in het hart van Brabant. Regelmatige weidegang, moderne stallen en goed voer, zorgen dat het deze runderen aan niets ontbreekt. We werken nauw samen met de plaatselijke boer, die gecertificeerd is voor keten duurzaam rundvlees. Zo weten wij zeker dat we een goede kwaliteit en mals vlees krijgen! We snijden al ons rundvlees zelf en op ambachtelijke wijze uit tot de mooie, geportioneerde stukken vlees die jij bij ons in de vitrine ziet liggen.

Kalkoen

In onze slagerij willen we alleen het beste en op het gebied van smaakvol kalkoenvlees, is dat De Sjroete Farm. De Sjroete Farm is een kalkoenhouderij in Panningen, waar de passie voor het ambacht kalkoenhouden en de liefde voor de dieren centraal staat. Bij De Sjroete Farm kunnen de kalkoenen rustig opgroeien en rondscharrelen in de kruidenwei.

Kip

Met Hendriks Wild & Gevogelte hebben wij een mooie partner in kippenvlees. Dé ambachtelijke poelier uit Venlo is al 3 generaties en ruim 50 jaar actief. Een schat aan vakkennis en ervaring dus! En voor ons een waardevolle leverancier om het lokale karakter te waarborgen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 18.00 uur

Zaterdag

08.30 - 16.00 uur

Bedrijfsgegevens

Slagerij Rutten

Markt 73
5981 AP Panningen

077 - 306 17 23
info@slagerijrutten.nl

Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Veilig betalen: