Wensen of vragen? Neem contact op: 077-3061723
Inloggen
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

KALFSLEVER


Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Volgens de kenners de lekkerste lever. De lever is minder stug dan runderlever en is na het bakken minder snel droog. Een heerlijk product voor de liefhebber! Rijk aan vitamine B12.

Heeft u een allergie? Wij helpen u graag. Bel tijdens openingstijden naar 077-3061723 om te horen of dit product geschikt is voor u.

€ 3,68
per stuk




Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

KALFSLEVER
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.

Bereidingsadvies

Zie onze menusuggestie.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2 dagen; diepvries 3 maanden

Menusuggesties

Kalfslever op z’n Venetiaans Voor 4 personen 2 flinke uien, in dunne plakken 50 g roomboter 600 g kalfslever, in zeer dunne plakjes 1 handvol peterselie, gehakt Bak de uien in het vet, op heel laag vuur, onder een deksel. Bestrooi meteen met wat zout, dan komt er vocht uit wat de garing lekker langzaam doet gaan. Bak rustig een half uurtje. De uien mogen wat bruinen, maar pas op het eind. Snijd de lever in ragfijne plakjes. Doe die bij de uien en laat 3 à 4 minuten meestoven. Schep nog één keertje om, samen met de peterselie, en breng op smaak. Eet met zelfgemaakte puree.

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

VARKENS SAUCIJS

€ 1,41
per stuk

Bekijk & bestel

NOTEN WORSTJE

€ 7,75
per stuk

Bekijk & bestel

VARKENS REEPJES

Vanaf
€ 5,52

Bekijk & bestel

T-BONE STEAK

Vanaf
€ 13,65

Bekijk & bestel
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Veilig betalen: