Wensen of vragen? Neem contact op: 077-3061723
Inloggen
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

PICANJA


Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Vanaf
€ 2,58




Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

PICANJA
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.

Bereidingsadvies

Bereidingswijze voor in de oven; Haal de Picanha 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Verwarm de oven voor op 200 ℃ graden. Leg de Picanha in een braadslede en braad vervolgens 5 minuten. Zet de temperatuur terug tot 175 ℃ graden. Gaar langzaam tot een kerntemperatuur van 48 - 51 °C is bereikt (Dit kun je meten met een kerntemperatuurmeter). Haal de braadslede uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Bereidingswijze voor op de BBQ; Haal de Picanha 1 uur voordat het vlees de BBQ op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Verwarm de BBQ tot een temperatuur van 110 °C. Plaats de kerntemperatuurmeter in het vlees. Wanneer de Picanha een kerntemperatuur van 48 °C heeft bereikt, pak je de Picanha in met aluminiumfolie en laat je hem vervolgens 10 minuten rusten.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

KALFS-LEVERWORST

€ 2,35
per stuk

Bekijk & bestel

KALFSBIEFSTUK

€ 5,42
per stuk

Bekijk & bestel

EXTRA BELEGEN KAAS

€ 2,81
per 100 gram

Bekijk & bestel

HALS KARBONADE

Vanaf
€ 2,44

Bekijk & bestel
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Veilig betalen: