STEPPEN STEAK
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Haal de biefstuk een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut boter in een koekenpan en wacht tot de boter bruin kleurt. Leg de biefstuk in de pan, bak op een hoog vuur 1 minuut per kant lichtbruin. Draai het vuur iets lager. Keer het vlees geregeld, houd het in beweging en bak 5 minuten voor een medium biefstuk. Haal de biefstuk uit de pan, dek deze af met aluminiumfolie en laat 2 minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bakken 6-8 minuten
Bewaaradvies
Gekoeld bij ≤ 4°C 2 dagen vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden