Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
PEPER CERVELAAT
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
Pepercervelaat wordt gemaakt van mager borstvlees van het rund en varkensschoudervlees. Aan het vlees worden verschillende kruiden toegevoegd. Nadat het deeg één dag heeft gedroogd rolt men de zachte worst door gedroogde pepers. De pepercervelaat heeft een unieke pepersmaak. Heeft u een allergie? Wij helpen u graag. Bel tijdens openingstijden naar 077-3061723 om te horen of dit product geschikt is voor u.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bewaaradvies
Koelkast Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar. Diepvries Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees