WANGETJES (KOONTJES)
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
geenAllergenensporen
geenIngrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.Bereidingsadvies
zie menusuggestie
Bewaaradvies
Gekoeld bij ≤ 4°C 2 dagen; diepvries 3 maanden
Menusuggesties
Ingriediënten: 1 kilo Varkenskoontjes Vleeskruiden maggi peper melange Dragon 20 Peperkorrels 4 laurierblaadjes een paar kruidnagels 6 flinke uien of naar smaak zoveel u wilt. Bereiding: De koontjes met de vleeskruiden bestrooien en aanbraden aan beide zijden. Als het vlees aangebraden is gooit u het over in een bij voorkeur gietijzeren braadpan, doe de jus erbij en vul zoveel water bij tot de koontjes net onder staan. Je kunt natuurlijk ook de koontjes direct in de gietijzeren pan aanbraden. Voeg daaraan toe de Dragon, Italiaanse kruiden, Peperkorrels, Kruidnagels en de laurierblaadjes, en zet de pan op een laag vuur. Of zet de braadpan, als de uien er bij zitten, in de heteluchtoven op 80 graden ook +- een uur. Maak de uien schoon en snijdt ze (niet te klein) en fruit ze lichtbruin aan, blus de uien met weinig water even af en doe ze bij Koontjes, met de rest van de jus. Roer alles even door elkaar en doe er weer zoveel water bij dat de Koontjes onder staan. Doe de deksel op de pan en laat ze een uurtje zachtjes pruttelen tot het vlees heerlijk zacht en mals is. Roer alles om de 15 min. even voorzichtig om.