BAVETTE
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
geenAllergenensporen
geenIngrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.Bereidingsadvies
Doordat bavette ontzettend veel smaak heeft, hoef je er maar weinig mee te doen. Kort gebakken/gegrild in wat olijfolie of klontje boter en een beetje peper en zout is het niet te versmaden. Helemaal wanneer je het na het bakken ongeveer tien minuten laat rusten. Snijd het vlees op de draad (dus niet met de draad mee). Het vlees kan van binnen heel goed rauw blijven. Bavette heeft dus maar weinig nodig. Kort aanbraden in een klontje boter en wat peper en zout. Na het bakken nog 5-10 minuten laten rusten in de oven op 90 graden en je steelt de show aan tafel.
Bewaaradvies
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden