HERTEN BIEF
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
Hertenbiefstuk is niet enkel een verantwoord stukje vlees voor tijdens de eindejaarperiode, maar ook voor meer zomerse recepten en op de barbecue komt het tot zijn recht. Het rode hertenvlees is een gezond alternatief zijn voor wie een vet-, cholesterol- of caloriearm dieet moet volgen. Naast dat het een heel laag vetgehalte bevat, zit het ook boordevol ijzer, belangrijke eiwitten en is het rijk aan omega 3 vetzuren. Bovendien is het mals met een fijne structuur. Heeft u een allergie? Wij helpen u graag. Bel tijdens openingstijden naar 077-3061723 om te horen of dit product geschikt is voor u.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Haal de hertenbiefstuk een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de hertenbiefstuk vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur boter in een koekenpan en wacht tot de boter bruin kleurt. Bak de hertenbiefstuk 2-3 minuten per kant. Blijf het vlees tijdens het klaarmaken in beweging houden. Laat het vervolgens nog 2 minuten rusten verpakt in aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Bewaaradvies
maximaal 2 dagen in de koelkast bij een temperatuur van 4 graden In de diepvries kan het 3 maanden bewaard worden
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
GOURMET PAKKET COMPLEET (6 PERSONEN)
Vanaf 6 personen!