Wensen of vragen? Neem contact op: 077-3061723
Inloggen
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

CARPACCIO ROLLADE


Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Vanaf
€ 3,59




Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

CARPACCIO ROLLADE
Allergenen
melk
Allergenensporen
melk
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.

Bereidingsadvies

Braden 45 minuten Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is. Dat kan worden bereikt door de rosbief aan te braden (laten dichtschroeien in olie of boter) en vervolgens op lage temperatuur te garen tot een kerntemperatuur van 50 - 52°C. Een kerntemperatuurmeter kan daarbij van dienst zijn. Wanneer rosbief te lang en bij een te hoge temperatuur gaart gaat de kenmerkende rode kleur van het binnenste vlees verloren. Bovendien verliest het vlees daarbij veel vocht, waardoor het taai wordt en dus minder smakelijk is.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2 - 3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen

Menusuggesties

deze rollade is op vele manieren in een menu te plaatsen. Van heerlijk gebakken mix van groenten, friet, aardappel horentjes etc.

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

SPEKLAP MET ZWOERD

Buikspek

Vanaf
€ 2,13

Bekijk & bestel

PAGNOTTA RUSTICA 400

€ 3,65
per stuk

Bekijk & bestel

KONIJNENBOUT

Vanaf
€ 5,14

Bekijk & bestel

BRAADWORST EN GEHAKT

Vanaf
€ 50,50

Bekijk & bestel
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Veilig betalen: