Wensen of vragen? Neem contact op: 077-3061723
Inloggen
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

LAMS-KOTELET


Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Vanaf
€ 2,91




Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

LAMS-KOTELET
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.

Bereidingsadvies

-Haal de lamsrack een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de lamskoteletten vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur boter in een koekenpan en wacht tot de boter bruin kleurt. -Leg de lamsrack met de vleeszijde naar beneden in de pan en bak deze bruin in 2-3 minuten. Draai de lamskotelet om en arroseer (kookvocht over het vlees scheppen). -Zet het vuur lager en bak nog 6-7 minuten. Arroseer het vlees tijdens die 6-7 minuten nogmaals. -Haal de lamsrack uit de pan, dek deze af met aluminiumfolie en laat 2 minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

4 WIENER SCHNITZELS & BAKJE JAGERSAUS

€ 11,00
per per stuk

Bekijk & bestel

ARDENNERHAM

Vanaf
€ 2,02

Bekijk & bestel

PAIN DE ARDENNE

Vanaf
€ 5,24

Bekijk & bestel

GOURMET ZEEUWS SPEK

€ 0,99
per stuk

Bekijk & bestel
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Veilig betalen: