REE BIEFSTUK
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Haal de ree biefstuk een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de ree biefstuk vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur boter in een koekenpan en wacht tot de boter bruin kleurt. Bak de ree biefstuk 2-3 minuten per kant. Blijf het vlees tijdens het klaarmaken in beweging houden. Laat het vervolgens nog 2 minuten rusten verpakt in aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Bewaaradvies
Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden