Wensen of vragen? Neem contact op: 077-3061723
Inloggen
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

REE BIEFSTUK


Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Vanaf
€ 8,35

gewicht



Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Bereidingsadvies

Haal de ree biefstuk een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de ree biefstuk vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur boter in een koekenpan en wacht tot de boter bruin kleurt. Bak de ree biefstuk 2-3 minuten per kant. Blijf het vlees tijdens het klaarmaken in beweging houden. Laat het vervolgens nog 2 minuten rusten verpakt in aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

GEMARINEERDE KIPBLOKJES

Vanaf
€ 1,96

Bekijk & bestel

SATESAUS

€ 2,78
per 200 gram

Bekijk & bestel

HALS KARBONADE

Vanaf
€ 2,44

Bekijk & bestel

BREEKBROOD

€ 3,98
per 430 gram

Bekijk & bestel
Huis vol Ambacht Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees

Veilig betalen: