KABELJAUW
Huis vol Ambacht
Al meer dan 90 jaar Slagerij Rutten in Panningen
Vers en ambachtelijk kwaliteitsvlees
De kabeljauw is een vissoort uit de familie kabeljauwen, in de orde kabeljauwachtigen, die voorkomt in de Atlantische Oceaan. De soort komt voor in de Noordzee. Heeft u een allergie? Wij helpen u graag. Bel tijdens openingstijden naar 077-3061723 om te horen of dit product geschikt is voor u.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.Bereidingsadvies
Niet te snel omdraaien, minimaal een halve minuut of minuut laten garen. Wanneer de kabeljauw gaar is zie je aan de zijkant. Die verandert dan van kleur. “De kabeljauw kun je omdraaien als twee derde van de vis verkleurt is. Dan draai je het gas uit, en gaart de kabeljauw vanzelf nog iets door." Kabeljauw uit de oven Eigenlijk gaat de voorkeur uit naar kabeljauw bakken in de pan. “Want dan krijg je ‘m krokant”, Je hebt het dan ook beter in de hand. Kabeljauw uit de oven kan wel, met een vispannetje bijvoorbeeld.
Bewaaradvies
Gekoeld bij ≤ 4°C, 2 dagen, Diepvries 3 maanden.
Menusuggesties
Lekker bij de pasta bijvoorbeeld, met een lichte mosterdsaus voor over de kabeljauw.