ROSBIEF
130 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.
250 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.
300 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.
500 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.
750 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.
1000 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.
1500 gram
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend.

Bereidingsadvies

Braden 45 minuten Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is. Dat kan worden bereikt door de rosbief aan te braden (laten dichtschroeien in olie of boter) en vervolgens op lage temperatuur te garen tot een kerntemperatuur van 50 - 52°C. Een kerntemperatuurmeter kan daarbij van dienst zijn. Wanneer rosbief te lang en bij een te hoge temperatuur gaart gaat de kenmerkende rode kleur van het binnenste vlees verloren. Bovendien verliest het vlees daarbij veel vocht, waardoor het taai wordt en dus minder smakelijk is.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2 - 3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen