LAMS-KOTELET
LAMS-KOTELET
Allergenen
geen
Allergenensporen
geen
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 077-3061723.

Bereidingsadvies

-Haal de lamsrack een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de lamskoteletten vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur boter in een koekenpan en wacht tot de boter bruin kleurt. -Leg de lamsrack met de vleeszijde naar beneden in de pan en bak deze bruin in 2-3 minuten. Draai de lamskotelet om en arroseer (kookvocht over het vlees scheppen). -Zet het vuur lager en bak nog 6-7 minuten. Arroseer het vlees tijdens die 6-7 minuten nogmaals. -Haal de lamsrack uit de pan, dek deze af met aluminiumfolie en laat 2 minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Bewaaradvies

Gekoeld bij ≤ 4°C 2-3 dagen in de vacuüm 4 - 5 dagen In de diepvries te bewaren tot 3 maanden